Ejie Najihah


LandOwner

This blog tells you nothing except the story of an ordinary girl's life. Oh ya! This blog contained quotes and short stories as well

bebas.



Friday, 22 February 2013 | 05:37 | 0 ?

Salam ‘Alaykum everyone :D
Well, as everyone know (eventhough blog ni xda readers. Hahaha sadis sungguh sadis), iolls dah habis espiyyem. Yeayyy *clap clap* I am beyond happy TAPIIIIIII duhhh boredom strikes me a lot *sigh*

Emhh iols duk rumah je. X kena plkn, x dibenarkan kerja. Jadi suri rumah sepenuh masa je. Hebat kan iols? Haha. Jangan la jeles anyonyo omeyy angat :* so sekarang tengah tunggu result SPM. PK HEM sekolah iols cakap, result keluar 20 MAC 2013. Mesti student batch 1995 tengah nerve breaking sekarang nih kan? Hewhew, iols lagi lah nerve breaking. Mane x nye, study pung sedang2 je nyer pung aduyai ter ber L
insyaAllah, kalau result iols baik, nak mintak ASASI ataupun MATRIKULASI. Kalau boleh nak asasi, tak minat nak masuk matriks. Mihmihmih :3 kalau amik asasi, iols nak asasi kat UNIMAS kat Kota Samarahan, Sarawak. You know why? Sebab kalau nak balik, dekat dengan rumah nenek (tapi mesti guna feri dan 30 minit perjalanan) kira dekat okay. Lagipun rumah mak su iols kat area tu je. Tu yg best! Hikhik dapat jumpa mimi :D mimi is my cousin, bebigel, baru setaun jagung uols tapi dah pandai rindu kat iols ok. Hari tu iols balik kpg nenek kat Kuching sekejap, gara-2 rinduuuu sangat kat si mimi ni. Huhuhu. So hari-2 main dengan baby tu, 3 hari pun cukup asal dapat jumpa :’)

bah, nanti iols hapdet lagi aktiviti iols time cuti cenggini ok. Banyak sangat yg nak dicoretkan even though xda pembaca bahaha I sad I sad . bah, salam ‘alaykum and take care, baby.

  ini muka oghang lepaih habis espiyyem. makin tembam k sangat comel -.-'

ini lah muke mimi titew. hikhik. comey angattt kan kan ? :')



|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee