Ejie Najihah


LandOwner

This blog tells you nothing except the story of an ordinary girl's life. Oh ya! This blog contained quotes and short stories as well

all about him :')



Saturday, 18 February 2012 | 21:43 | 0 ?
` blogger blogger of the world ! how are you people ? hehe :p


` malam ni terdetik pulak hati nak post something .


` something difference .


` xde kaitan ngan diari fizik .


` salunya, jarang aku nak post pasal hidup aku ( kalau korang perasan la . huhuhu )


` so la ni, aku nak cakap ckit pasal hidup aku . ckit je la . xbayak . hehehe . xpe kan ? :'p


` sebelum tu, aku nak tanye , korang pernah tak sakit hati ngan someone yg korang syg or cinta ? bf ke.. gf ke..


` tipula kalau korang cakap tak pernah :p heuheu ~


` tu la yang jadi kat aku sekarang .


` eh eh . bukan sekarang . since bulan december taun lepas sampai la sekarang .


` cube korang bayangkan.. aku couple an dia bulan jun 2011 . kejap je . xlame . pastu kteorg break


` then kteorg couple balik bulan 8 2011 . pastu break lagi time tu aku dah marah giler la kat die . umhhh . dah nasib badan kan :'( org xnak kat kiter . hemmmhemmm :'/




` bulan 12 2011 kteorg return balek . time tu happy sangat2 ! :') sbb dapat crush kite . sapela yg xhappy dapat crush sendiri kan . he :p




` kalau nak tau , kteorg due satu kelas . kenal dari sekolah rendah . sama kelas since form 1 sampaila form 5 .


` berbalik kepada story tadi.. malangnya hubungan kteorg yg bulan 12 tu pun tak kekal .


` nak tau asal kteorg break ? sebab MAK DIA NAK DIA CONCENTRATE KAT SPM


` mule tu aku memang xnak lepaskan die . tapi... kalau dah libatkan mak, aku menyerah je la. hmmm :'/


` and seperti lumrah alam yang biase, aku takkan mces ngan ex aku kalau dah break . ye la , da nama ex kan? heuheu ~ ( perlukan ketenangan la katekan )


` since that day jugak aku selalu stalk wall dia .


` and on that one day, aku nampak relationship status dia kat fb dah tukar pergi ' in a relationship ' balik .


` dengan air mata yang mecurah-curah dan hati luka yang ditabur dengan garam , aku terus capai handphone dan text dia .


` aku tanye, knape tipu aku ??


` dia reply, laa , tu fake je pun .


` then aku cakap xcayela ( coz my instings said so )


` pastu , relationship dia dah di'confirm'kan by that girl .


` wow ! sakit hati tak terkata laa


` thanks sangat2 kat kw wahai kumbang ! :')


` ohyea , aku gelar dia kumbang :'P (klmj jap )


` then aku buat status fb ...bla bla bla and bla


` so sekarang dia tengah bahagia and happy wif girl dia . aku taak kacau dah .


` sakit hati tu memang la ade, tapi ape boleh buat kan? dah nama org suka perempuan catek je kan :')


` cube korang bayangkan .. korang terpaksa mengadap muke ex korang yang same kelas ngan korang tiap2 hari . mesti sakit tu bertambah-berdarab-bertolak-berbahagi .. kan3?


` takpe . aku saba je :'))


` sapelah aku nak dibandingkan dengan girl dia . hemmmp :')


` oke . tu je la hoo . k baii assalamualaikum . muah ! ehe ^^v


|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee